NOVA MW3 – Sistem WiFi Mesh pentru acoperirea întregii case

NOVA MW3 Sistem WiFi Mesh

pentru acoperirea întregii case

 

București, 10 iulie 2018 – Tenda, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru rețea, anunță disponibilitatea noului kit wireless Nova Mesh MW3 whole-home cu 2 noduri, la prețuri sub 500 lei, în magazinele partenerilor din România.

Vă întrebați care ar fi dezavantajul de a locui într-un apartament cu mai mult de 2 dormitoare sau o vilă cu mai multe etaje? Da, conectivitatea Wi-Fi! Atunci când utilizatorul se află în aceeași încăpere în care este plasat și routerul, nu sunt probleme. Dar oare el se poate bucura de conectivitate deplină și în balcon, bucătărie sau în curte?

Aceasta este întrebarea ce apare de fiecare dată când vă confruntați cu o conexiune instabilă: am achiziționat un abonament bun pentru internet, de ce semnalul este atât de slab sau instabil?

 

Nova MW3

 

Tenda Nova MW3 este un produs inovator, destinat asigurării cu semnal wireless puternic și stabil în vile și case cu suprafețe de până la 200 mp, la prețuri extrem de accesibile. Este un sistem dual-band AC1200 care oferă cea mai nouă soluție bazată pe tehnologia True Mesh pentru acoperire WiFi în întreaga casă, eliminând în totalitate necesitatea oricărui alt dispozitiv de tip extender.

Tehnologia Mesh permite asigurarea unor conexiuni continue prin intermediul unei rețele distribuite de noduri de rețea și prin algoritmi de auto-reconfigurare, cu rolul de a transmite datele în mod corect, chiar și în cazul unor defecțiuni.

Dispozitivul este oferit spre vânzare sub forma unor unități de dimensiuni reduse, care se interconectează extrem de ușor, asigurând o acoperire de până la 200-300 mp, în funcție de numărul de unități din kit. Aceste routere noi sunt nu numai inteligente, dar și elegante, plăcute din punct de vedere vizual.

Datorită tehnologiei MU-MIMO, MW3 poate lucra cu mai multe dispozitive WiFi compatibile și, prin intermediul Smart QoS, poate realoca banda pentru a asigura streaming, gaming, download și video chat simultan, fără întreruperi. De asemenea, având un singur SSID și o singură parolă, MW3 realizează în mod automat trecerile de la un canal la altul fără întreruperi, permițând tuturor dispozitivelor să rămână conectate în permanență la rețeaua WiFi, cu semnal puternic.

Completat cu protocoalele de roaming fără întreruperi IEEE 802.11v și IEEE 802.11r, MW3 suportă optimizarea automată a rețelei și selecția automată de rutare, permițându-vă să vă bucurați de o rețea wireless mai stabilă și mai flexibilă.

Configurarea Nova MW3 este incredibil de ușoară, iar procesul de instalare este format din doar câțiva pași. Mai întâi trebuie să conectați una dintre unități pentru a porni iar restul procesului de configurare are loc prin aplicația Tenda Wi-Fi, care este disponibilă pentru iOS și Android. Când aplicația vă cere informații, puteți utiliza SSID-ul implicit și parola care este menționată sub unitate. După ce prima unitate este conectată cu succes, aplicația vă va ajuta să adăugați o a doua și o a treia unitate pentru a creea rețeaua completă.

Aplicația Tenda WiFi este foarte ușor de utilizat, permițându-vă, spre exemplu, să blocați accesul utilizatorilor nedoriți cu o singură atingere de buton. De asemenea, vă oferă facilitatea de Control Parental, prin care puteți asigura un acces la internet în siguranță al copiilor dvs. și Guest Network, pentru asigurarea intimității proprii față de alți utilizatori cărora le-ați permis accesul la rețea.

 

Caracteristici pe scurt:

 • Număr de noduri pachet: 2
 • Acoperire suprafață totală de până la 200 mp
 • AC1200 dual-band router
 • Rată transfer: 5GHz – până la 867 Mbps; 2.4GHz – până la 300Mbps
 • Standarde și protocoale: IEEE802.3, IEEE802.3u
 • Standarde wireless: IEEE 802.11ac/a/n 5GHz, IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
 • Interfețe: 2 x porturi Ethernet per nod; WAN și LAN la nodul principal, ambele funcționează ca LAN la celălalt nod
 • Antene: 2 antene dual-band interne de 3 dBi
 • SSID Broadcast, Tehnologie Beamforming+
 • Control Parental, Guest Network, Firmware upgrade online
 • Suport Smart QoS
 • Wireless roaming: conform cu IEEE802.11v/r
 • Securitate: Mixed WPA/WPA2-PSK(implicit)
 • Certificări: FCC, CE, RoHS, EAC, IC

Kit-ul wireless Nova MW3 cu 2 noduri este disponibil în oferta magazinelor de specialitate la prețuri începând de la 499 lei.

 

 

——

 

 

Despre TENDA:

 

Fondată în anul 1999, compania Tenda Technology este recunoscută ca furnizor de top al dispozitivelor și echipamentelor pentru rețea. Tenda deține două centre R&D în Shenzen și Chengdu, China, cu peste 1000 de angajați, un centru de producție cu 2500 de angajați și o nouă bază operațională cu o suprafață de 120.000 mp. Tenda deține în portofoliu dispozitive destinate relețelor de acasă sau de la birou, switch-uri, dispozitive CPE broadband, gateway, dispozitive powerline, dispozitive pentru rețele mobile, camere IP etc.

Tenda atrage în permanență noi talente prin cultura sa organizațională, mai mult de 120 absolvenți ai celor mai importante universități alăturându-se companiei în fiecare an. Toți aceștia contribuie în mod decisiv la dezvoltarea companiei Tenda.

Cu sediul central în Shenzhen, China, Tenda și-a extins aria de business pe piața internațională. Compania a deschis 10 reprezentanțe și 50 de birouri în China. Prin intermediul canalelor de distribuție din întreaga lume, Tenda este prezentă cu produsele sale în peste 100 de țări. La sfârșitul anului 2016, vânzările totale ale companiei se ridicau la peste 700 milioane USD.

 

Pentru mai multe informații despre companie și produsele Tenda, vă rugăm să vizitați:

 

 

PR contact:

Alina Ceaușescu-Martin

alina@creativehub.ro

0724.066.885