COVR: Experimentează viitorul rețelelor WiFi pentru întreaga casă!

COVR: Experimentează viitorul rețelelor WiFi pentru întreaga casă!

Sistemul COVR de la D-link oferă acoperire Wi-Fi unitară și acces la internet de mare viteză, conexiunea fiind una sigură și fără întreruperi chiar dacă trebuie să te muți dintr-o cameră în alta, să urci la etaj sau să ieși în grădină. COVR îți aduce confortul de care ai nevoie în propria ta casă!

Adio buffering!

COVR te ajută să faci mai multe lucruri în același timp! Să te bucuri de apeluri video și voce fără întreruperi, să descarci fișiere, să joci jocuri interactive, să postezi fotografii și video-uri, dar și să vizionezi filme în 4K fără să pierzi finalul.

Este loc pentru toată lumea!

Tehnologia Smart Steering cu care este echipat COVR te ajută să deschizi paginile website-urilor instant, indiferent de locul în care te afli în casă. Și asta pentru că vei fi direcționat întotdeauna către cea mai rapida și mai puțin aglomerata bandă.

Conexiune unitară, fără întreruperi!

Tehnologia Smart Roaming cu care COVR este echipat permite dispozitivelor din casă (laptop, TV, telefon, etc) să se conecteze automat la cel mai apropiat punct COVR, toate aceste puncte funcționând împreună, în rețea.

Design versatil

Cu un design ultra modern, COVR Point-urile se integrează perfect în orice casă și sunt functionale imediat ce sunt scoase din cutie.

Mobilitate

COVR te ajută să te conectezi la internet indiferent de modul în care alegi să îți petreci timpul acasă: în grădină cu prietenii, în bucătarie sau la birou.

Control parental

Știi în permanență ce dispozitive sunt conectate și, mai mult, le poți programa conectarea la COVR. Poți crea profile de logare dedicate pentru cei care vin în vizită, dar poți și bloca accesul dispozitelor pe care nu le cunoști.

Viteză

COVR transformă casa într-una ultra modernă și oferă acces Wi-Fi ultra rapid către informații și divertisment pentru toți membrii familiei.