Platforma VIP+: tratament VIP pentru partenerii D-Link și clienții lor

Platforma VIP+: tratament VIP pentru partenerii D-Link și clienții lor

Trăim într-un secol în care rețelele sunt omniprezente, iar misiunea D-Link este să le facă și omnipotente. O rețea puternică se bazează nu doar pe componente de calitate, ci și pe instrumente de administrare de calitate, pe sisteme de control care fac viața administratorilor de retea mult mai ușoară.

Platforma D-Link ValueInPartnership+ (VIP+) tocmai a trecut printr-un proces de înnoire și optimizare. Rămânând complet fideli principiilor de susținere a partenerilor noștri – fie ei reselleri, integratori sau furnizori de soluții – D-Link iși reafirmă dorința de a pune la dispoziția acestora un sistem integrat de instrumente specializate și servicii profesionale cu care aceștia să iși poată desfășura activitatea mult mai eficient.

Platforma VIP+ asigură un PLUS partenerilor D-Link prin instrumentele oferite:

Bandwith Calculator – rețelele sunt diferite și au nevoi diferite, asa că tu ai nevoie să știi ce lățime de bandă este necesară în sistemul de supraveghere pe care îl pregătești.

Surveillance Floor Planner Pro – poți folosi această unealtă online pentru a simplica procesul de planificare a unei soluții de supraveghere. Surveillance Floor Planner Pro vă permite să selectați tipul de camere și să simulați amplasarea și acoperirea lor în funcție de cerințele clientului pentru obținerea unui grad maxim de siguranță cu efort minim.

Wi-Fi Planner Pro – folosind un algoritm inteligent vei putea genera o reprezentare vizuală a semnalului WiFi al tuturor produselor wireless D-Link selectate, pentru a oferi clientului o imagine generală a rețelei înainte de instalarea echipamentelor. Astfel poți economisi timp și bani în crearea unei rețele wireless.

Product Selector Pro – O unealtă foarte ușor de utilizat ce vă permite identifcarea și compararea produselor D-Link. Aceasta a fost concepută pentru a simplifca procesul de ofertare al partenerilor către clientii acestora.

GUI Emulator Pro – O unealtă interactivă ce vă oferă posibilitatea să vizualizați Interfața Grafică de Utilizare (GUI) a fiecărui produs. Aceasta a fost concepută pentru a vă putea familiariza cu funcționalitățile și caracteristicile produselor D-Link.

În plus, platforma VIP+ este organizată pe niveluri în funcție de bugetele alocate produselor D-Link, fiecare având propriile beneficii, însă toate bucurându-se de expertiza și atenția D-Link.

Formularul de înscriere este disponibil aici.