D-LINK asigura eficienta operationala – GAMA DE SWITCH-URI DGS-3130

 

 

D-LINK ASIGURA EFICIENTA OPERATIONALA:
GAMA DE SWITCH-URI DGS-3130
Gama de Switch-uri DGS-3130 cu management, stack-abile, Layer 3 Lite este disponibila in variante cu 24 sau 48 porturi Gigabit (Rj-45 sau SFP). Cele 6 interfete 10Gbps -simplifica implementarea, asigura capacitate sporita de traflc, densitate de porturi si eficienta operationala.

Software unificat
Seria DGS-3130 combină caracteristicile complexe Layer 2 şi Layer 3 Lite într-un software unifi- cat, bogat în caracteristici şi rentabil din punct de vedere al costurilor, software ce permite o instalare simplificată in retea şi integrare versatilă într-o varietate de întreprinderi mici şi mijlocii sau in aplicaEiile service provider-ilor.

Disponibilitate
Managementul eficient al grupurilor de multicast prin IGMP Snooping si autentificare permite realizarea unor retele robuste pentru IPTV (autentificare Strict Set Top Box (STB). Caracteristici avansate OAM (Operations, Administration, and Maintenance) , inclusiv suport pentru IEEE 802.1ag (CFM – Connectivity Fault Management) permit o diagnoza rapida a problemelor din retea. Suportul pentru tehnologiile Q-in-Q si Selective Q-in-Q permite un management scalabil si eflcient al retelei. In plus, setul extins de functii QoS permite optimizarea traficului sensibil la delay al traficului de voce si video in timp real.

Reliable
Functia ERPS (Ethernet Ring Protection Switching), prin recuperarea in timp foarte scurt in caz de defect cat si Loopback Detection asigura servicii de acces la retea neintrerupte.
Performantele de forwarding wire-speed fac din DGS-3130 un candidat ideal pentru integrarea sa in etajele de agregare sau acces din mediul enterprise.

Scalable
Familia DGS-3130 permite combinarea mai multor swith-uri, prin intermediul celor doua porturi de cupru (10GBase-T) sau 2/4 porturi SFP+, intr-un singur stack, pentru asigurarea nevoilor de extindere a retelei. Prin stack-are se asigura redundanta sporita si o administrare simplificata.
Pana la 9 unitati pot fi stack-ate, cu o banda de stack-are de pana la 80Gbps per unitate.

Flexible
DGS-3130 suporta PoE si PoE+ de pana la 30W per port si un buget PoE de pana la 740W per switch (prin folosirea unei surse optionale).

Robust
DGS-3130 este prevazut cu protectie de capacitate 6kV la supra-tensiune pentru toate porturile de acces cu sau fara PoE. Protectia la supra-tensi- une de 6kV din constructia sa reduce mult sansele ca switch-ul sa fie distrus in urma unor fenomene electrice, micsorand considerabil costuri- le de intretinere prin minimizarea nevoii de reparare sau inlocuire a echipamentelor.

Descopera acum beneficiile

D-Link in noua platforma VIP+ Partners Portal